Wij zoeken Casemanagers én praktijkondersteuners én bedrijfsartsen!

Wij komen graag in contact met ambitieuze, verbindende Casemanagers die het verschil willen maken, ervan houden te verbeteren en nieuwsgierig zijn naar nieuwe ontwikkelingen binnen het domein van bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast vinden we humor belangrijk en mag onze nieuwe collega best een beetje eigenwijs zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Covades, een gecertificeerde Arbodienstverlener die het anders doet: simpelweg omdat het beter kán en vanuit onze overtuiging dat het voor onze samenleving beter móet.

We werken als team samen voor onze opdrachtgevers en hun medewerkers. In de praktijk betekent dit dat bij een verzuimmelding onze taakgedelegeerde binnen één week contact heeft met een medewerker. Duurt het verzuim lang? Dan volgt een afspraak met de bedrijfsarts in de tweede lijn óf is iemand al doorverwezen naar een van onze providers. Met andere woorden, bij Covades komen we snel in actie én hebben we zowel korte lijnen met onze interne teamleden als met onze providerboog. Naast deze aanpak verzamelen we data over verzuim, leren we daarvan en geven we zowel gevraagd als ongevraagd advies, maar bijvoorbeeld ook trainingen zodat we toekomstig verzuim zoveel mogelijk voorkomen.

Filosofie COVADES

Werk geeft betekenis, voor jezelf en de ander. Wanneer werk (tijdelijk) wegvalt, valt uiteindelijk betekenis weg. Daarvoor bestaat Covades: om mensen betekenis terug te geven. We maken gebruik van verschillende expertisedomeinen die ons daadwerkelijk in staat stellen het beter te doen. Dit komt terug in onze naam, die staat voor COmbinatie VAn DESkundigheid, in ons logo en onze aanpak. (www.covades.nl)

Wat bied jij?

De Casemanager met wie wij in contact willen komen wil dus zélf betekenis hebben en wil zélf het verschil maken voor cliënten, opdrachtgevers en teamleden van Covades. Deze Casemanager streeft per definitie een synergetische relatie na met onze bedrijfsartsen met wie nauw wordt samengewerkt.

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring en heb je een opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld HR, Verpleegkunde, Fysiotherapie, Psychologie, etc.. Mocht je daarnaast een aanvullende opleiding hebben tot ROV (Regie op Verzuim) en/of register Casemanager (RCCM) dan is dat helemaal fantastisch. Heb je deze opleidingen nog niet afgerond, maar ben je ermee bezig of sta je ervoor open? Ook dan komen we graag met je in gesprek. Kennis over de Arbeidsomstandighedenwet en Wet Verbetering Poortwachter zijn een must.

Wat hebben wij te bieden?

Gaan we met elkaar in zee? Dan is de intentie om voor onbepaalde tijd mooie avonturen te beleven met elkaar: Covades werkt niet met tijdelijke contracten.

Omdat wij erin geloven dat professionals juist in hun eigen kracht kunnen worden gezet wanneer ze datgene kunnen doen waar ze energie van krijgen is er héél veel mogelijk en zijn arbeidsvoorwaarden bespreekbaar: of het nu gaat over het aantal uren, geografische oriëntatie, karakter van opdrachtgevers of een dienstverband in combinatie met eigen ondernemerschap.

Spreekt dit je aan en wil je in een hecht team van professionals mee bouwen aan onze dynamische, snel groeiende onderneming? Neem dan contact op met mij via bas.van.sprundel@covades.nl óf bel/whatsapp via 0646054768.