Deskundige hulp bij fysieke klachten bij thuiswerken.

Nooit eerder werkten zoveel mensen thuis aan de keukentafel als in deze roerige tijd. Dit levert voordelen maar ook nadelen op, waardoor de balans tussen de belastbaarheid van ons lichaam en de belasting die het te verduren krijgt onder druk kan komen te staan.
Buiten het feit dat de thuiswerkplek in veel gevallen lastig zelf tot een ergonomische werkplek te transformeren is, zorgt een verandering in werkritme, het thuiswerken combineren met de kinderen thuis en bezorgdheid over de gezondheidssituatie tezamen voor een druk die lichamelijk tot uiting kan komen.

Wij geven middels een telefonisch fysiotherapeutisch consult advies, en beantwoorden vragen over:

  • De werkhouding
  • Gezond bewegen
  • Het in balans brengen van de belasting en de belastbaarheid.

Dit kunnen wij ondersteunen met een persoonlijk online-oefenprogramma gebaseerd op lichamelijke signalen van overbelasting.
Zo kan iedereen zich weer focussen op de voordelen van thuiswerken.

De dienstverlening

Is gericht op een positief persoonlijke benadering. Transparant, open en direct. Gericht op het gegeven dat jij je nu bewust bent van de mogelijkheden om anders met je uitval om te gaan. Zodat je gaat werken aan je eigen (werk)geluk.

De klant

Onze klanten kiezen voor positiviteit. Ze kiezen voor anders. De klanten realiseren zich dat mensen het verschil maken. Dat de betekenis van werk voor mensen een direct positief effect heeft op het functioneren van de organisatie. In al haar facetten.

De intentie

Meer werkgeluk, gezondheid, energie, professionaliteit en vertrouwen. Als aansluiting daarop kunnen mensen werkelijk zélf de keuze maken om nu optimistisch naar het leven te kijken. Misschien niet de hele week, misschien niet de hele dag, waar wel nu!

Interesse?

Neem contact met ons op!